Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kaikki sai alkunsa siitä, kun resirentitär Tarja oli edellisessä työpaikassa Ruovedellä hurahtanut tähän Pappa Tunturin ihanuuteen. Muuttaessaan takaisin kotiseudulleen Hämeenkyrön, Taata Sillanpään maisemiin, hän halkusi jatkaa harrastustaan. Ja mielessä oli jo oma naisten Pappa Tunturi -kerho. Helmikuussa 2006 oli puhuttu sisko-Mari mukaan Porvoon Hamariin katsomaan millaista menoa tämä oli. Kesä kypsyteltiin ajatusta omasta kerhosta. Syyskuussa kaksikko matkusti Leppävirrallle "Muailman kieroimpaan mopotapahtumaan". Siellä ajoihin osallistuttiin nimellä "Kosken Plikat" ja pidettiin perustamiskokous ylimekaanikon ja Ahlqvistin Kimmon kanssa.

Lokakuussa 2006 ystäväporukka ( Hanna, Mira, Aikku, Riitta, Riina, Mari, Tarja) oli kutsuttu kokoon savusaunalle ja suoritettiin ensimmäinen virallinen kokous, jossa sovittiin kerhon yleiset ja salaiset säännöt.

Nimeksi laitettiin virallisesti KOSKEN PLIKAT, joka ei todellakaan tule resirentittären nimestä vaan asuinpaikastamme Kyröskoskesta. Jäseniä tällä hetkellä oli jo 7 plikkaa.

Vuonna 2007 tammikuun Pyhtään ajoihin saimme vahvistusta, sillä Sanna ja Marika tulivat remmiin mukaan. Tällä hetkellä kerho on virallisesti rekisteröity ja Mari K., Kirsi M. ja Sanna L. ovat täydentäneet porukkaamme. Mopoja olemme saaneet kerättyä kasaan jo 8 kpl ja niille jokaiselle on oma nimi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin...


©2019 layout33 - suntuubi.com